Access Bars

Metoda vznikla v roce 1990 v USA a jejím zakladatelem je  Gary Douglas, který začal používat otázky k nalezení toho, co ještě by mohl vytvořit ve svém životě a říká: " Vaše volba je to, co tvoří vaši budoucnost. Často máme podivná přesvědčení, že věci a situace se nám nějak dějí, že pro nás byly zvoleny, že je to osud apod.
On také poprvé popsal 32 bodů, které se nazývají Bars®. Ty jsou v oblasti hlavy něco jako počítačová banka všech myšlenek, pocitů, emocí, postojů i přesvědčení, které si během života vytváříme, a které v nás zůstávají uloženy. Při terapii se jemným dotykem správné kombinace bodů rozproudí jejich energie.

Access Consciousness® je soubor jednoduchých technik, nástrojů a procesů, které umožní cestu k rozšíření vědomí a které posílí organismus natolik, že se začnou uvolňovat energetické bloky a omezení, která nás drží zpátky a to nám může umožnit vytvoření života, který si přejeme. Je to jedna z transformačních technik, které mění naše osobní paradigma, vnímání světa a života, naše        sebe-uvědomění a uplatnění v něm.

 

Klíčovým procesem, používaným v Access Consciousness® je Access Bars® , které vám pomohou usnadnit změny ve všech oblastech vašeho života. Jednotlivé body souvisí s oblastmi života, jako jsou vztahy, peníze, práce, zdraví, stres, kreativita apod. Nejprve jemný dotek nastartuje proces, při kterém dochází k uvolnění a vyčištění základních myšlenek, pocitů, emocí                        a k rozpouštění našich omezení a programů, které si podvědomě ve svém životě vytváříme, a které nám brání žít šťastný život. Odchází vše, co už je připraveno, aby z našeho života odešlo. Vše, co už nám neslouží.
Celkový stav těla a duše se zharmonizuje podle vnitřních priorit klienta.

Na metodě Access Bars® je pozitivní, že i když jde hodně do hloubky, nemusí člověk žádnými bolestivými situacemi procházet znovu, jako třeba u regresních terapií.

Motto : "Vše v životě k nám přichází s lehkostí, radostí a láskou!"

 

 
 

 

 

Účinky ACCESS BARS®
•    Zmírní či odstranění bolestí různých částí těla, jako např. migrény
•    Dochází k nastartování samoléčebných procesů v těle, zrychlení hojení a rehabilitace po lékařských zákrocích či úrazech
•    Uvolnění stresu a napětí
•    Pomoc při obtížných životních situacích
•    Zvýšení životní energie, odbourání únavy a vyčerpanosti
•    Napomáhá ke zmírnění či odstranění některých psychických problémů (deprese, úzkosti, strachy, fóbie)
•    Vede k celkovému rozvoji osobnosti na psychické i fyzické úrovni

Nejlepší a nejjednodušší způsob, jak tohle zjistit, je vyzkoušet terapii ACCESS BARS® na vlastní kůži.

 

Po absolvování základního kurzu v Access Consciousness®, jsem Access Consciousness® Bars Practitioner a  mohu provádět soukromé sezení Bars.


Terapie probíhá vleže, klient je uvolněný, má zavřené oči a v tichosti vnímá účinky postupně zaktivovaných bodů. Začíná se od bodů na hlavně, nohou a rukou.

Postupně klienta seznamujeme s čím dané body, které stimulujeme, souvisí. Během terapie, když se energie rozproudí, může klient pocítit teplo a brnění. 
Po terapii se lidé často cítí lehčí a mysl je klidnější.

Terapie trvá individuálně cca 60 – 90 minut. Někdy může být i kratší, zejména u dětí. Délka terapie nijak nesouvisí s její kvalitou či celkovými účinky. 


Cena  dospělí :  za 60 minut                 1.000,- Kč
                            za 75 minut                 1.100,- Kč

Cena  děti :        za 45 minut                    600,- Kč
     

Chci se objednat

 

Mám zájem o dárkový poukaz

 

 

Vytváří StudioMC na systému PublicMC s podporou MediaMC | © PublicMC 2005 - 2024