2017 ROK OHNIVÉHO KOHOUTA PRO HARMONICKÝ DOMOV

Čínský kalendář se přehoupl do nového roku 2017 dne 28. ledna a ukončil ho 15. února 2018. Dosavadní vládu charizmatické a bystré Ohnivé Opice vystřídal OHNIVÝ KOHOUT, společně s ním bude stále vládnout i pronikavý a energický prvek Ohně.

Povaha Kohouta nám také přinese laskavost, srdečnost, ušlechtilost, preciznost, komunikativnost, cit pro umění a schopnost řešit náročné úkoly a situace. Musíme si ale dát pozor na marnivost, egoismus, výstřednost, úzkostlivost a netrpělivost.


 
Vodní Drak 2012 nám vše odkryl a vyplavil na povrch, aby nás přinutil řešit i to, co bylo dlouho skryto. Pak nastoupil vládu Vodní Had 2013, který nás učil, umět se sami se vším vypořádat a zažít to, co nám Drak ukázal. Dřevěný Kůň 2014 výsledek naší předešlé snahy ještě znásobil a vynesl do světa. Poté nám rok 2015 Dřevěné Kozy přinesl konečně období odpočinku. A nakonec nám Ohnivá Opice 2016 přinesla velice dynamický a vzrušující rok, se spoustou příležitostí k dosažení našich cílů.
Pokud budeme v roce 2017 Ohnivého Kohouta dostatečně trpěliví a budeme tvrdě a poctivě pracovat, čekají nás úspěchy a dobrodružství.


 
                               


 
Každý lunární rok se ujímá vlády jedno z 12 zvířat čínského zvěrokruhu. Kohout je desátý v pořadí. Každému zvířeti je též přiřazen vždy jeden z pěti elementů. Kombinací 12 zvířat a 5 prvků získáváme tedy 60 znamení čínského zvěrokruhu.
 
Všeobecně rok 2017 Ohnivého Kohouta bude ke všem velmi spravedlivý a bude přát především odvážným a poctivým. Ti pak jako odměnu sklidí velký úspěch. Pravda vždy vyjde najevo. Dejte si pozor na odsuzování jiných lidí, soustřeďte se spíš na sebe. 
Tento rok bude velmi mocný – pokud se budete chtít posunout kupředu, přinese vám nové příležitosti. Buďte kreativní a odvážní, ale držte se vyzkoušených a praktických zásad a záměrů, v žádném případě neriskujte.
 
Ohnivý Kohout je nekonfliktní, dobrosrdečné, věrné, charismatické, statečné, ale i silně egoistické znamení. Kohout je velmi hrdý a marnivý, je si dobře vědom svých schopností, a tak má někdy tendenci se nemístně předvádět před svým okolím. Má silné organizátorské a vůdčí schopnosti, je přímočarý, cílevědomý a velice výkonný. Díky těmto vlastnostem je schopen dosáhnout nejvyšších cílů. Pokud se naučí být ohleduplný vůči ostatním, pak si dokáže splnit i ty nejtěžší cíle a nejúžasnější sny. 
 
Kohout je ranní ptáče, je spojován s elementem Slunce a proto má dar vidět do budoucnosti. Je schopen předem odhalit, co je ostatním skryto. Díky tomu je připraven řešit i neočekávané situace a vždy je o krok vpřed. Tento rok vyjdou najevo skrývané podvody a intriky. Dejte si pozor na lidi, kteří jsou arogantní. Když vyplavou na povrh jejich intriky, mohou vám ublížit a stáhnout vás s sebou.


 
V tomto roce Ohnivého Kohouta bude velmi důležité dodržovat dané sliby, tvrdě pracovat, udržet si nezávislost a nepouštět se do zbytečných konfliktů. Pokud nenecháte „prchlivost cloumat vaším majestátem“, projdete všemi úskalími mnohem snadněji.
 


Kohout je romantické zvíře, a co se týče ochrany své rodiny a jejích zájmů je velmi svědomitý. Problémy však mohou nastat s jeho arogancí. Tento rok bude plodný při založení nových rodin i vztahů, které budou mít dlouhé trvání. Ti co dosud neúspěšně hledali, mají letos velkou šanci najít si svého životního partnera. Bude však třeba velké trpělivosti a pochopení pro emoce a pocity druhých. Protože je tento rok kladen důraz na spravedlnost a mravní zásady, nebude přáno mimomanželským záletům.
 
Děti narozené v tomto roce Ohnivého Kohouta budou mít ve vínku velkou odvahu, ušlechtilost, laskavost a hrdost, budou se umět správně rozhodovat díky svému bystrému úsudku. Budou také velmi kreativní. Společně se svým perfekcionismem a citem pro umění mají velkou šanci být úspěšní odborníci ve všem, co budou dělat. Kohouti jsou také rádi středem pozornosti a hýří vtipem, skvěle se oblékají a jsou oslňujícími společníky. Je třeba dát pozor na jejich divoký temperament a sklon k egoismu, výstřednosti, marnivosti, netrpělivosti a materialismu.


 
 


 
Rok 2017 je v „jedničce“ podle západního i východního horoskopu, což je velmi zajímavé. Proto bude přáno novým začátkům, ale jen za určitých podmínek. V tomto roce bychom měli také zapracovat na vztahu k sobě samým, věnovat se svým koníčkům a upřednostňovat své vlastní zájmy. Je čas změn a probuzení. Je čas plynutí a unášení se proudem vesmíru k vlastním rozhodnutím, podle toho jak to opravdu cítíme ve svém srdci. Následujme volání naší duše, a tak se konečně staňme tím, kým doopravdy jsme. Každý jeden z nás je důležitý pro složení a fungování celku, každý plní svou roli, která má vliv na všechny ostatní i na sled událostí okolo nás. Nebuďte proto lhostejní a snažte se být pozitivní, udržujte si vnitřní klid v závislosti na tom co se děje ve vašem okolí. Když se necháte strhnout do negace, nikomu tím nepomůžete a negaci ještě zesílíte. Před tím je třeba se pečlivě chránit.
 
Ti kdo budou intenzivně a poctivě pracovat, budou odměněni úspěchem. Ukažte svůj talent, používejte svou intuici a s nadšením se vrhněte do práce. Buďte kreativní, ale dejte si pozor na chyby. Sázejte raději na jistotu, riskovat se vám nevyplatí. Tento rok budete mít dostatek energie, abyste vše zvládli na jedničku. Myslete, ale také na sebe. Udržujte své tělo v dobré fyzické kondici. Jezte zdravě. Bohatě se vám za to odmění. Nezapomínejte také na své zájmy a sny, máte velkou šanci si je splnit.
 
Kohout vládne podzimu a především září, proto je to nejlepší období z celého roku, na velké rozhodnutí nebo změnu, splnění vašich snů, čas na zázraky nebo uskutečnění vašeho životního poslání. Všímejte si dobře toho, co se kolem vás děje a nezapomínejte na dobré skutky. Vnímejte znamení. Kohout se musí naučit vážit si svého srdce i duše, stejně tak jako si váží svého zevnějšku, proto je to výzva i pro nás.
 
Přeji vám všem, abyste cítili své srdce plné lásky, slyšeli volání své duše a udělali své životní rozhodnutí. Abyste viděli souvislosti, které k vám přicházejí, a váš život začal konečně dávat smysl. Je čas!
 
S láskou a vděčností Dana Jirsáková

Více zde: http://www.harmonicky-domov.com/news/a2017-rok-ohniveho-kohouta-pro-harmonicky-domov/

 

 

 

Vytváří StudioMC na systému PublicMC s podporou MediaMC | © PublicMC 2005 - 2024