Hydratace pokožky je základní a klíčovou součástí každodenní kosmetické péče.

Hydratace pokožky je základní a klíčovou součástí každodenní kosmetické péče. 
Pokožka je největším orgánem našeho těla a plní několik důležitých funkcí, jako je ochrana před vnějšími škodlivými vlivy, regulace tělesné teploty a odstraňování odpadních látek. 

  

Pro udržení jejího zdraví a krásy je nezbytná dostatečná hydratace, což zahrnuje dodávání vlhkosti do pokožky zevnitř i zvenčí a je stěžejní pro správné fungování kožní bariéry. Správné proudění vody v epidermis (svrchní vrstva kůže) je nezbytné pro její výživu, jelikož tato část pokožky není prokrvená. Pleť, které chybí voda, má poškozené složení lipidové vrstvy a narušenou soudržnost buněk.

Pravidelnou hydrataci bychom měli dopřávat nejen pleti obličeje, ale také krku, dekoltu a očnímu okolí. Právě na kůži na krku a kolem očních víček se vrásky začínají tvořit jako první, náš skutečný věk tak prozrazují právě tyto oblasti.

V závěru je tedy zřejmé, že hydratace pokožky je nezbytnou součástí kosmetické péče. Pravidelná a správná hydratace pomáhá udržet pokožku zdravou, mladistvou a odolnou vůči vnějším nepříznivým vlivům. Je důležité vybrat si vhodné produkty a péči na doma, která bude odpovídat potřebám vaší pokožky, a dodržovat pravidelný režim hydratace pro optimální výsledky.

 

 

 

 

 

Kosmetická péče Bio Actif                     90 minut                1800,- Kč

(odlíčení, dvojité povrchové čištění, dvojitá exfoliace, úprava obočí, hloubkové čištění, ozonizér, masáž, 2x maska, masáž rukou, barvení obočí/řas, závěrečná péče)

 

Kosmetická péče Bio Actif                     60 minut                1400,- Kč

(odlíčení, dvojité povrchové čištění, dvojitá exfoliace, úprava obočí, 2x maska, krátká masáž, závěrečná péče)       

 


 

 

 

Vytváří StudioMC na systému PublicMC s podporou MediaMC | © PublicMC 2005 - 2024