Péče o zralou pleť Anti-aging

Anti-aging péče má totiž specifické složení. Je to soubor metod, produktů a zvyků, které mají za cíl zpomalit příznaky stárnutí pleti a udržet ji co nejmladší a zdravější. Obsahuje látky, které cíleně pronikají do různých vrstev kůže, a tak účinně odvracejí přirozený proces stárnutí. 


Mezi nejznámější silně omlazující látky patří zejména Retinol, kyselina hyaluronová, peptidy, vitamin E a C, alfa-hydroxykyseliny (AHA),...

Navštivte profesionální kosmetičku, která vám v tomto směru bude maximálně nápomocná. Poradí nejlepší produkty s ohledem na typ pleti. Každá pokožka si totiž žádá něco jiného. 

Tajemstvím úspěchu je každodenní ranní i večerní rutina v péči o pleť, kdy jednotlivé kroky na sebe navazují, vzájemně se podporují a zvyšují tak své účinky. 

 

 

 

Základní balíček na cestě za tváří bez vrásek by měl obsahovat: sérum, denní a noční krém a oční krém. Nezapomínejte ani na pleťové masky či blahodárné vyživující a regenerační oleje. Dále je důležité alespoň jednou týdně dopřát si masáž obličeje.
A především, neváhejte s investicí do své krásy. Odpočívejte, pravidelně navštěvujte kosmetické salóny, osvojte si zásady zdravého životního stylu. 

 

 

Je důležité mít na paměti, že proces stárnutí je přirozený a nelze ho zastavit úplně. Anti-aging péče o pleť může však pomoci minimalizovat a zpomalit příznaky stárnutí. 

 

  

 


Kosmetická péče Bio Actif                        90 minut                1800,- Kč

(odlíčení, dvojité povrchové čištění, dvojitá exfoliace, úprava obočí, hloubkové čištění, ozonizér, masáž, 2x maska, masáž rukou, barvení obočí/řas, závěrečná péče)
 

 

Kosmetická péče Bio Actif                          60 minut                1400,- Kč


(odlíčení, dvojité povrchové čištění, dvojitá exfoliace, úprava obočí, 2x maska, krátká masáž, závěrečná péče)       
 

Chci se objednat

Mám zájem o dárkový poukaz

 

 

 

Vytváří StudioMC na systému PublicMC s podporou MediaMC | © PublicMC 2005 - 2024