Ušní a tělové svíce

Tělové svíce mají původ u přírodních národů, které s jejich pomocí vyháněli zlé duchy z těla a používali je k léčení těla a duše.
Podle archeologů však již znali svíce i ve staré Indii, Číně, Tibetu a Egyptě. Používali je také Keltové a Slované. Tyto starověké kultury používaly na výrobu svíček březovou kůru, duté stonky rostlin a papyru. Později tyto přírodniny namáčely do včelího vosku, který má jednak silné léčivé účinky a také je potřeba, aby svíce hořela delší dobu tak, aby se dané místo uvolnilo a odblokovalo.

 

Tělové a ušní svíce jsou vyráběny ručně z proužků bavlny a ručně namáčené do včelího vosku. Používají se nejen k očištění organizmu, ale i ke zmírnění zánětů, otoků, prohřátí daného místa při masážích, k harmonizaci a aktivaci lymfatického systému a k uvolnění míst sužovaných bolestí. Aplikace těchto svící využívá prvků čínské medicíny, teorie bioenergetických polí lidského těla, energetických drah – meridianů a toku životní energie – prány. Svíce vytahuje škodliviny do okolí cca 15 cm do stran a cca 7 cm do hloubky postiženého místa a využívá účinky frekvencí barev a jejich působení na duševní složku člověka.

 

 

Pomocí RTG či ultrazvukového vyšetření bylo zjištěno a potvrzeno dokonalé odstranění cyst, myomů, bulek a kamenů. Zhruba v řádu 2 – 3 měsíců. Svíce pracují jak na fyzické, tak i psychické úrovni. Velmi dobré výsledky mám u klientů, kteří měli strachy, obavy, smutky, bloky, deprese a další psychické problémy. Po jejím vyhoření svíci rozbalím a klient vidí výsledek vytažených škodlivin z jeho těla. Buď ve tvaru ztvrdlé hrudky nebo tzv. karamelu až po prášek.

 

 

Aplikace svíce trvá 8 – 13 minut. 

Použití : bolesti hlavy a migrény, blokády a bolesti zad a šíje, záněty v těle, bolesti a záněty kolen, kloubů a kyčlí, myomy, cysty, stres, napětí, negativní emoce v těle, tlaky v hlavě, odstraňují únavu a tukové bulky, čistí lymfatické uzliny, při nachlazení, gynekologické problémy, alergie a ekzémy, záněty a šum v uších – pouze ušní svíce.

 

 

Pro klienty alergické na včelí produkty jsou určené očistné bílé a černé tělové svíce vyrobené z čistého prvotřídního kosmetického parafínu. V případě potřeby nechávám vyrobit tělové svíce na míru přímo určené pro daný problém klienta.

 

Užití tělových svící se nedoporučuje : 
Těhotným  ženám v oblasti podbřišku, při alergiích na včelí produkty, u miminek – mám osobně velmi dobré zkušenosti u dětí cca od 2 let, u velmi vysokého krevního tlaku – neaplikujeme na hlavu. 

 

Cena aplikace :                           150,- Kč + počet svící
1 ušní nebo tělová svíce              130,- Kč  
 

 

Galerie fotek

Chci se objednat
    

 

 

Vytváří StudioMC na systému PublicMC s podporou MediaMC | © PublicMC 2005 - 2024