Čištění zón, bytů, domů, usedlostí, zahrad, kanceláří, komerčních prostor a následná harmonizace

Vyčištění negativních energií v prostorách je velmi náročná práce. Je zapotřebí provést individuelní přípravu pro daný prostor než začneme s vlastním čištěním. Do čištění prostor opět zapojuji svou vlastní energii, tak jako při terapiích s klientem. Některé prostory mohou trvat i několik hodin než je vyčistím. Záleží na velikosti a rozsahu negativních energií. 

 

 

 

Nejprve potřebuji znát adresu nemovitosti, abych mohla zjistit s jakým prouděním negativních energií a kvantitou se setkám. Příčiny vzniku negativních zón v nemovitostech jsou různé. Může to být dáno prouděním spodních vod, energiemi původních a stávajících majitelů i nájemníků nemovitosti, událostmi, které se staly, jak v nemovitosti nebo na původním místě. Vlivem válek, bitev, násilným a neoprávněným zabíráním nemovitosti, dalšími násilnými činy, které skončily smrtí nebo ublížením na zdraví. Velkou roli hraje i negativní myšlení a verbální komunikace obyvatel nemovitosti, strach, smutek, beznaděj, bezmoc, utrpení, žal, bolest, úzkost, deprese, stres, hádky, nemoci, nenávist, nepřejícnost, zloba, agrese, rovněž i prokletí, černá magie a různé typy rituálů s tím spojené. Dále se může jednat o karmické zatížení duše k danému místu. Negativní energie samovolně z nemovitosti nezmizí, zůstává v ní po desítky let i století. Toto se týká i starožitných šperků, nábytku, tkanin, koberců, knih, obrazů, porcelánu a podobně.  Otisknou se do nich emoce majitelů včetně situací, které se odehrávaly v jejich blízkosti. Je potřeba je rovněž očistit. Osobně mám zkušenost, kdy jsem čistila několik starožitných předmětů, patřící jednomu knížecímu rodu, které novým uživatelům působily nesnáze v jejich životě. 

 

V některých lehčích případech stačí negativní energii očistit a podpořit přirozené proudění geo-energie v prostorách na dálku a související problémy zmizí okamžitě. V dalších případech je nutná osobní návštěva.

 

 

 

 

Každý z nás si může své domovy či pracovní prostory udržovat pravidelným příjemným rituálem sám. Doporučuji několik osvědčených jednoduchých technik.

  1. Čištění solí - jedná se o nejjednodušší způsob vyčištění prostoru. Nasypte sůl (nejlépe mořskou) do misek a položte do všech koutů v místnosti. Použijte přibližně 0,5kg soli do každého koutu. Pořiďte si pro tento způsob jednorázové papírové misky. Nechte působit 24 hodin a pak odpad vyneste mimo dům. Stejným způsobem můžete nasypat sůl i na podlahu nebo matrace a opět necháte působit 24 hodin. V takto čištěném prostoru se pokud možno po tuto dobu nevyskytujeme. Poté prostor vysajte a odpad vyneste mimo dům.  Solné krystaly mají úžasnou přírodní schopnost vymazat „naprogramovanou“ energii. Sůl do sebe natahuje negativní energii, čímž čistí prostor. Sůl je jako houba –  proto je důležité ji opravdu vyhodit a v žádném případě nepoužívat dál na vaření, či sypání v zimě před dům.  Negativní energie byste se nezbavili. 
  2. Odstraňte nepořádek - počínaje starými časopisy, přes staré věci, které již nepotřebujete. Negativní energie ulpívá na pohozených předmětech kolem vás. Tím, že váš obývací prostor nebo kancelář upravíte, vyklidíte a zbavíte jej starých nepotřebných předmětů, připravíte prostor na „nabití“ pozitivní energií.
  3. Hlasité zvuky - Energii v prostoru můžeme také očišťovat pomocí zvuků. K tomuto způsobu lze použít např. zvonky nebo tibetské misky. Čím je místnost větší, tím by se měly použít hlubší tóny. Začněte od vstupních dveří a postupujte podél zdi po obvodu místnosti. 
  4. Meditace v prostoru - správná meditace jednou nebo dvakrát denně ve vašem obývacím prostoru bude vysílat mocné pozitivní vibrace. Přenos z meditativního stavu mysli se stává mnohem silnější a pozitivní energie mocnější než negativní. Správná meditace“nasytí“ prostor s povznášející energií na několik hodin.
  5. Nové uspořádání nábytku - Číňané praktikují umění Feng Shui. Uspořádejte si nábytek s tak širokým otevřeným prostorem, jak jen to je možné. Jakékoliv negativní energie se budou „rozcházet“. Už samotný akt přeskupení působí na rozptýlení škodlivé energie.
  6. Vykuřování - je tradiční čistící metoda šamanů severoamerických indiánů. Bílá šalvěj je natolik silná očišťující bylina, že dokáže svým kouřem negativní energii uvolnit a „odnést“ ji pryč. K očištění – vykouření prostoru stačí zapálit smotek usušené bylinky, sfouknout a nechat doutnat. Bílá šalvěj je vhodná i k čištění a zbavení se negativní energie sebe sama a svého okolí pomocí jednoduchého rituálního obřadu.

 

Účinek:

  • vyladí energeticky byt, dům či komerční prostor 
  • vhodné u neprodejných nemovitostí, kde máte pocit , že zde "straší" nebo je  zde jinak nepříjemně bez viditelného důvodu 
  • vhodné pro zlepšení pohodlí bydlení, nálad bydlících, spánku, snů, přílivu pozitivní energie ...

 

Cena je individuelní. Záleží na velikosti objektu a náročnosti čištění prostoru.

 

V případě potřeby (velikosti nemovitosti) spolupracuji s paní Lenkou Císlovou.

 

Chci se objednat

 

 

Vytváří StudioMC na systému PublicMC s podporou MediaMC | © PublicMC 2005 - 2024