Klasická, relaxační a regenerační masáž

Pravidelnou klasickou masáží promasírováním těla a nejvíce namáhaných partií je možné předcházet vážným zdravotním problémům, které způsobuje zanedbávání potřeb vlastního pohybového aparátu. Například lidé trpící bolestí hlavy, jejichž příčinou strádání nemusí být neurologický problém, ale ztuhlá šíje či zablokovaná páteř. Přitom stačí jen trocha pravidelné péče a bolestí se lze dlouhodobě zbavit.

 

 

Masáž osvěžuje tělo i mysl a lze si tak díky ní nejen efektivně odpočinout, ale také dosáhnout o poznání vyšší výkonnost během dne. Při klasické masáži jsou vyvolávány psychické i fyzické změny a tím pocit souznění těla a mysli.

 

Klasická masáž je zároveň považována za vynikající léčebný postup, vhodný nejen jako prostředek v boji proti stresu a napětí, ale také proti vznikajícím traumatům a nemocem. Jeden z jejích hlavních účinků  je uvolnění napjatého svalstva. Působení klasické masáže na podkožní vazivo zároveň urychluje metabolismus, takže je "spáleno" až o desítky procent více tuku, než v klidovém stavu bez masáže. 

 

Využíváním různých typů tření a hnětení svalů se zvýší prokrvení a podpora regenerace celého těla. Odstraňuje únavu a bolesti, psychické i fyzické vyčerpání, zlepšuje krevní oběh, urychluje látkovou výměnu, regeneruje organismus po fyzické námaze, zlepšuje celkový vzhled člověka, zpomaluje vznik vrásek, navrací kůži elasticitu, udržuje člověka v dobré tělesné i psychické kondici.
 
 


Relaxační masáž celého těla                                                            60 min     900 Kč    
  
Relaxační masáž celého těla                                                           75 min    1.100 Kč    

Relaxační masáž celého těla + hlava                                             90 min     1.300 Kč

Relaxační masáž celého těla + hlava                                           120 min     1.800 Kč

Relaxační masáž celého těla + Breussova masáž                        90 min     1.300 Kč

 

Chci se objednat

 

Mám zájem o dárkový poukaz

 

 

Vytváří StudioMC na systému PublicMC s podporou MediaMC | © PublicMC 2005 - 2024