Žena bohyně a vnitřní žena

Žena bohyně má v sobě vyrovnané 4 archetypy :

  • MATKA MARIE - Všeobjímající láska pro děti (na celém světě), přijímá do svého života muže jako KRÁLE
  • MOUDRÁ SOFIE – diplomatka, dokáže urovnat všechny vztahy a spory pomocí komunikace a některým sporům i předcházet, přijímá do svého života muže jako MÁGA
  • ŽIVOČIŠNÁ EVA- v rozumné míře umí přijímat lásku, něhu, milování, sex a umí to s láskou předat dál, má rovnocenně nastavené dávání a přijímání - přijímá do svého života muže jako RYTÍŘE 
  • KRÁSNÁ HELENA  - snoubí všechny 3 předešlé archetypy, umí se přijmout taková jaká je, neposuzuje se, nehledá na sobě chyby, vnímá svou krásu a krásu vedle sebe a dává to celému světu najevo, přijímá do svého života muže jako POÉTU 

 

 

Několik rad, jak pečovat o svou vnitřní ženu
V nitru každého z nás sídlí vnitřní dítě, uvnitř každé ženy sídlí vnitřní žena, která určuje její ženský princip, její osobitost, životní směřování a osobitý způsob projevu.
Vnitřní žena symbolizuje ženskou duši. Abychom byly šťastné, je zapotřebí vnímat její jedinečnou esenci a dostat se s ní do souladu a s láskou o ní pečovat a dbát na její potřeby. 
Existuje velká skupina žen, které mají svou vnitřní ženu v sobě potlačenou, nepřijaly samy sebe. Negativních pocitů v sobě mají mnoho, ať už nepřijetím svého ženství, své křehkosti, svých pocitů – mít se ráda…tento program jim mohl být vtisknut rodem, výchovou, okolnostmi.
Tyto ženy se často cítí vyčerpané, unavené, rozdaly se z lásky, chtěly být dokonalými matkami, manželkami, milenkami, podnikatelkami, kolegyněmi či nadřízenými. Rozdaly se ze svých rezerv a zapomněly dávat sobě a s láskou i brát ze svého okolí. Neměly informace, jak správně zacházet se svými energiemi, časem a jak si vážit samy sebe. Nikdy to neviděly, nikdo je k tomu nevedl, neznaly to, a proto také nemohou tyto informace předávat dál svým dcerám i synům.
Existuje 5 osobnostních energií, které je potřeba si uvědomit a pracovat na nich : sebeláska, sebeúcta, sebedůvěra, sebedůležitost a sebeúspěšnost.
Dovolte si ten „luxus“ a nastavte si své hranice, odpusťte si i svému okolí, pečujte o sebe, chraňte se a dejte svému okolí jasně najevo, co se vám líbí, co se vám nelíbí, co chcete a co nechcete, co vás mrzí, co vás trápí a co vás těší a dělá vás šťastnou a již více nedovolte, aby s vámi bylo manipulováno nebo abyste byly stavěny do role oběti a obětování se. Udělejte si čas samy pro sebe a naučte se svému okolí říkat sladké NE. Cokoliv se vám podaří ve vašem životě, pochvalte se za to, stanovte si nové cíle a tím podpoříte energie radosti a těšení se. Netvrdím, že je to vždy jednoduché, ale je to osvobozující pocit. Sama jsem ve svém životě byla tzv. „na dně“ a jako Fénix jsem opět vstala z popela a změnila jsem mnoho věcí ve svém životě. Bylo to provázeno mnoha slzičkami, ale výsledek je úžasný.

 

Za to, že jsem to zvládla, vděčím svým dětem, rodičům a blízkým osobám, které při mě v té době stály.

 

 

Tyto zkušenosti vás povedou k tomu, že se naučíte předcházet sebedestrukčním situacím a věcem a situacím, které vám ubližují.

 

Žena bohyně

  • Nezahlcuje sebe sama povinnostmi
  • Odpočívá a najde si čas sama pro sebe
  • Neponocuje, aby stihla vše, co se od ní očekává
  • Neobětuje se pro druhé na úkor sebe
  • Váží si svého času a nevěnujte jej lidem, kteří ji vysávají nebo práci, která ji nenaplňuje
  • Je spontánní
  • Vše škodlivé, co na ni nemá dobrý vliv, odstraní ze svého života a tím udělá prostor pro vše, co jí činí radost a naplňuje ji
  • Má se ráda a její vnitřní žena je šťastná a skrze ni září
  • Má nastavené hranice a nedovolí nikomu je překročit
  • Je otevřena schopnosti přijímat hojnost, kterou Vesmír nabízí

 

 

 

Není podstatné, co si o nás druzí myslí, jsme tady, abychom byly samy sebou a následovaly svou vlastní cestu.
Některé ženy si svou vnitřní ženu (svou jedinečnost) uvědomují, ale převažuje pocit strachu z odmítnutí či nepochopení, proto svou vnitřní ženu v sobě potlačí, aby ostatní ji nemohli zraňovat svými názory.

 

Nezapomeňte, že nejdůležitějším člověkem pro vás jste Vy sama 
 

terapie trvá  cca 2 – 2,5hod                        cena za terapii  1.700,- Kč

Chci se objednat

 

Mám zájem o dárkový poukaz

 

 

Vytváří StudioMC na systému PublicMC s podporou MediaMC | © PublicMC 2005 - 2024